Tuesday, 14 June 2011

new pictures

heheeeeeeeee~weeeeeeeeeeeeeeeeee

dgn classmate n best friend

hihiii...ape yg ko ambik pic aku ni? adooii..

ni muke bila da pnt berjalan...hahaha

heheeeeeeeeee...:)

xmoo la sedih-sedih lg

he says:orait sy taknak kacau awk
i says:ok,sy pun xnk kacau awk*dlm hati(sy tggu awk dr td) 


sdih x kalau rasa macam tu...hmmmmmmmmmmmm...sdih sgt2..
tp ape bley buat..kalau org da xsuke...:'(


''sy rindu kt awk..tp bila call awk td awk mcm xnk ckp dgn sy je...awk xde mood ea?? knpe awk diam je...sy rindu nk dgr suara awk..
susah sgt ke awk nk ckp dgn sy?? awk da mengantuk ke?? awk..sy tggu awk dari pagi td taw..awk x tu?? knpe awk diam lg?? ckp la awk...''


tu la ayat yg selalu aku nk ckp dgn dye setiap kali kalau aku call tp dye mcm xnk lyn je..tp..........aku xckp pon mcm tu kt dye..aku xnk paksa2 dye..kalau dye syg aku xde la dye buat aku mcm tu...aku sabar je dgn dye ni....aku pon mls nk ckp byk..kang ckp aku ni kongkong kehidupan dye plk...suke hati awk la nk buat ape pon...sy xlayak nk bantah ape yg awk nk buat tu.......its up to you la...






kadang rasa dye ni mcm xsaja je nk sakitkan hati aku...tp aku xnk pkr bukan2...aku xnk pkr yg negative2 ni..t aku jgk yg susah....so....ape yg aku bley buat aku just silent..tggu dye...rasa nk putus asa pon ade gak ni..ishhhhhhhhhh...xbley2....tentu ade hikmah disebalik sume ni...jd....aku kena la sabar~~


btw...ni la pic baru aku..heheeeeeeeeee
ni pic aku kt times square (TS) :)

kawanku syg

walaupun hari ni aku sakit hati tp xpe..aku xkisah pon...sbb hati aku tgh berbunga2 ni..he3..bunga2 cinta lg tu..hu3..da lama aku x update blog aku ni..brhabuk la jgk blog ni..maklum la asyik bz je..sampai xde masa nk kemaskini blog yg serba kkurangan ni..hukhukhuk

haaaaaaaaa...aku baru teringat aku ada story nk share kt korang sume..story ni xde la best sgt pon..ni psl member baik aku..story ni bkn nk mengutuk..tp........sebagai pengkongsian pengalaman..aku nk korang ambik iktibar je...aku tgk member aku sorang ni selalu je muram..bila tanya kenape muram je mesti dye ckp dye ada mslh dgn member aku yg sorang lg...aishhh..pening jgk la aku dgr cerita dye 2..dye slalu rasa org2 sekeliling dye buat dye rasa down..so...aku as her friend xkan nk tgk je..kesian la kan...aku slalu temankan dye..borak dgn dye..duduk dgn dye..dgr segala mslh yg dye ada..yg aku xsuke nk dgr bila ada org ckp dgn dye yg dye 2 xde perasaan sbb xpernah bercinta...ishhhhhhh..xsuke btl la aku dgr..suke hati dye la nk bercinta ke x..jgn sibuk2 bley x!!
tgk2..da emo da aku ni..xpasal2 je..
member aku ni bkn xnk bercinta..cuma dye ni seorang yg memilih & jenis xsuke sgt bergaul...mmg susah la nk bercinta la kan..hmmmmm...untk dipendekkan cerita aku pon suruh la member aku carik sorang pakwe..hu3
tp xjumpe2 pon pakwe yg dye carik 2...aishhh.carik pakai kaki..mmg xjmpe la...hahaha..sejak dua menjak ni ada la senior dye suke kt dye..haaaaaa...senior dye 2 mesti la lelaki..tp.........mslhnya sekarang ni dye xsuke senior dye tu..senior xhensem..tembam....gelap...mcm2 komen la dye bg...hmmm...pening lg kepala aku ni..hahahaha...
aku xsetuju gak dye dgn senior dye tu..sbb bley nampak yg senior dye 2 gtl..lagipon member aku ni cantik org nya...xpadan la dye dgn bdk laki tu...xpe2...kite discover lg...

hari tu muncul plk seorang jejaka yg bley tahan la hensem dye..tp yg pasti pakwe aku lg hensem..ha3 lol!
rupa2nya tu senior dye gak masa sekolah dulu..tp ni senior yg lain la..nampak gaya senior dye 2 suke kt dye...dye pon suke gak kt senior dye 2..tp dua2 malu nk bgthu perasaan masing2...slow sgt....hmmmm...walau macam mana pon aku tgk dye happy sgt...bgs la dye da xde la muram2 lg...aku pon happy bila tgk dye happy..wlaupun aku ni ada brtimbun2 mslh...tp dgn ada nya member2 yg sentiasa ada utk kita sumenya rasa mudah...Alhamdulillah..thanxs sgt kt diorang sume...luv u all.... :)
~aku harap member aku ni akan sentiasa bahagia n ceria mcm sekarang...1 lg.....harap dye dpt la jodoh yg dye carik selama ni...amin~~~~

Thursday, 9 June 2011

why??

hari ni aku kecewa sgt..geram pon ada gak..tp aku pendam je la...sakit hati tu mmg ada...hmmmm
kenapa la dye buat aku macam ni..kalau dye syg kenapa mesti macam ni..
suka buat aku rasa serba salah..kenapa?? kenapa?? kenapa?? hmmmmm..

mungkin semua ni ada hikmahnya..aku berserah je la pada yang Maha Esa..moga Dia tunjukkan aku jalan yg terbaik untuk aku lalui...aku redha....

Wednesday, 1 June 2011

semangat2~

sem baru azam baru matlamat baru dan destinasi yang baru,,,segalanya baru...xboleh nak malas2 lg...xboleh nak main2 lg..kena fokus...huhuhuuu

-azam baru: dapatkan yg terbaik untk sem ni -
:)