Tuesday, 20 December 2011

ehhh..da tua ke??

bila sume org dah nak masuk 20 years old aku baru la nak masuk 19...hmmm....orang kata aku ni kecik sebab aku lahir bulan hujung2 nih atau kata lainnya lahir bulan Disember...huhuhuu
birthday yg ke-19 baru2 ni best sgt...sbb kali ni aku sambut dekat kuala pilah dgn kwn dan sahabat2 (sama je tu) :)
diorang sambut kt KFC je....walaupun secara sederhana tapi meriah sbb yg pnting keikhlasan sambutan tu bukannya kerana tempat,masa dan makanan...hehee :)
lgpun aku xmintak diorang buat ape2 pon untuk sambut birthday ni...yg plg aku nk hanyalah sekeping doa untuk kesejahteraan dan keberkatan dalam hidup ni :) amin.....aku bersyukur sgt kepada Allah kerana telah pnjgkan umur aku dan hadiahkan aku kawan2 yg buat aku bahagia...terima kasih ya Allah..
disebabkan aku da besar ni (cehhh...baru masuk 19 kot) aku nk capai sesuatu yg pd dulu aku inginkan..tp xpernah kesampaian utk dimiliki dan dikecapi (ayat org da besar) huhuhu....ape yg aku nk tu RAHSIA..hehee..mne boleh bgthu awal2...t x surpise ok..
btw....hope segala yg mndatang selepas ni mampu ditangani dan hadapi dgn kesabaran dan ketabahan..amin...:)

antara list yg plg aku nk:
- kete myvi/ kelisa (kete nama sendiri)
- hndphone baru
- seluar jeans hitam
- jam tgn baru

*lps baca ni msti mnyesal simpan niat nk beli hadiah ape utk aku kan..hahahaa...gurau je...xperlukan sume tu pon..

ni la sambut birthday yg serba kekurangan tp penuh kebahagian dan senyuman :)

atiq..ina..abil(aku la tu) :)
birthday atiq & abil

dibelasah teruk dgn kek 0.o''

hmm...kek tu sgt sdap lps kne tonyoh kt muke...hahahaha :D

aku pon takut tgk muke sendiri ni..= =''

muke jht bile nk start perang kek..huhu

alo3 comelnye dgn kek di pipi..hehee

senyum itu suatu benda yg membahagiakan :)