Tuesday, 6 September 2011

saya masih disini lg

da dekat setahun aku study kt uitm kuala pilah ni. macam2 jgk la aku belajar kt sini. tak sangka aku boleh survive da nak habis sem 3 da. Alhamdulillah. rezeki Allah. fisrt masuk uim ni memang rasa down gile. sebab for the first time in my life aku jauh dengan family aku. aku memang la tak kisah dengan semua tu sebab aku da biasa hidup independent sejak aku sekolah lagi. pape keputusan aku fikir n decide sendiri. cuma tak pernah duduk jela. sem 1 aku lepas dengan pointer yg tak mengecewakan. aku ingat aku dapat pointer teruk sangat la mase tu. sebab aku tak biase lagi kehidupan di U ni. tak adapt lagi bak kate senior2 aku. hahahahaa!! diorang la yg jadi tempat rujukan aku. aku kan still budak2 lg (ok..ni perasan sendiri). walaupun aku tak dapat dekan masa sem 1 tp aku bersyukur dengan keputusan aku tu. bangga pon ada gak. huhuhuuu.
sem 2 tak berape nak baik. aku banyak main2. tak fokus langsung. pointer naik sikit je. ayah tak banyak comment. sedih jugak la tak dekan mase sem 2 tu. tapi tak pe. tak de rezeki lg. Insyaallah nanti adala tu. kan3. sem 3 ni tak taw lg la. nampk gaya macam tak lg. banyak subjek menghafal. aku bab2 menghafal ni memang kurang sikit. kalau bab2 kira2 laju je..hahaha
pape pon yg penting selagi kita berusaha selagi tu ada harapan... tingkatkan usaha maju kedepan...
fighttttooooooohhh~~~ (waaahhh...semangat gile ni)

No comments:

Post a Comment